Kedves Látogató!

korponyi balazs csontkovacs

Hogy ki is vagyok, és mit csinálok valójában?

Korponyi Balázs vagyok, államilag elismert, akkreditált képzésen vizsgázott mozgás- és masszázsterapeuta, csontkovács.

Már gyermekkoromban tanúja voltam emberek gyógyításának, szüleim 24 éve foglalkoznak természetgyógyászattal. Édesapám gyógymasszőr és csontkovács, édesanyám államvizsgás reflexológus. Nap mint nap szembesültem azzal, hogy fájdalmakkal, mozgásszervi problémákkal küzdő páciensek látogattak el hozzánk, és hol rövidebb, hol hosszabb kezelések után tünetmentesen távoztak.

20 éves koromban kerültem Budapestre egy kollégiumba, ahol javarészt sportoló fiatalok laktak. Amikor megláttam valakit, akinek fájt a nyaka vagy a háta, önkéntelen késztetést éreztem, hogy segítsek rajta. Barátaim, edzőtársaim és ismerőseim rendszeresen kerestek fel, ha valami mozgásszervi gondjuk volt. Annyira meghatározó élmények voltak ezek számomra, olyan sok pozitív visszajelzést kaptam, ami később döntően befolyásolta, hogy mi az, aminek jószívvel szentelni szeretném az életem. Úgy döntöttem, hogy hivatásszerűen is mozgásterapeuta leszek!

Beiratkoztam az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által szervezett akkreditált oktatásra, ahol olyan szintre bővíthettem a már meglévő tudásomat és tapasztalatomat, ami ehhez a hivatáshoz elengedhetetlenül szükséges. Első évben egészségügyi, majd természetgyógyászati modulvizsgát végeztem el. Második évben jött az Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta szak. Sikeres vizsgám után édesapámmal kezdtem el közösen dolgozni, de emellett saját praxist is folytatok.

Hálás lehetek az Életnek, hogy az ország egyik legjobb szakemberétől tanulhatok és dolgozhatom vele a mai napig!

Korponyi Balázs

mozgás és masszázsterapeuta, csontkovács

+36 30 183 0297